was successfully added to your cart.

Winkelwagen

MKB Montferland biedt ondernemers uit de gemeentelijke kernen de gelegenheid om te netwerken en zaken te doen. Ondernemers/eigenaren die in Montferland hun bedrijf hebben of er wonen zijn welkom als lid.

Waarom netwerken
Bij het succesvol en plezierig ondernemen gaat het – naast winst en dagelijkse bedrijfsvoering – om welzijn van mensen, inspiratie en nieuwe ideeën. Eén van de succesfactoren van een onderneming is samenwerking met andere ondernemers. Elkaar kennen, op de hoogte zijn van elkaars ontwikkelingen, de weg wijzen waar dat mogelijk is. Dit kan ontstaan wanneer ondernemers regelmatig een goed gesprek en samen activiteiten hebben in een ongedwongen sfeer. Dat maakt MKB Montferland onder andere mogelijk met tien ‘ondernemersavonden’ per jaar.
Potentiële leden zijn van harte welkom om tijdens een van onze bijeenkomsten kennis te komen maken.

De vereniging doet meer
De vereniging is namens ondernemers aanspreekpunt en gesprekspartner van de gemeente Montferland en de Kamer van Koophandel. Het gaat dan om algemene belangen van ondernemers binnen de gemeente. Wij behartigen geen belangen van individuele ondernemers.

MKB Montferland fungeert  aanvullend naast de bestaande ondernemersverenigingen binnen de gemeente. Door samenwerking is er de mogelijkheid elkaar te versterken.

Voor meer informatie kijk op de website van MKB Montferland

Rob

Author Rob

More posts by Rob